SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

1. Házhozszállítás feltételei és díjai

 

1.1. A megrendelt termékeket a Magyar Posta futárszolgálat szállítja. A rendelés visszaigazolása után a terméket amennyiben készleten van, az alábbiak szerint juttatjuk el Önhöz:

 

Európai Unión belül:  4-10 munkanap.

USA illetve Kanada területére: 3-15 munkanap.

 

1.2. A szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat és tájékoztatjuk a várható határidőről. Amennyiben az új időpont nem megfelelő és a Vásárló el kíván állni a megrendeléstől, részére a már megfizetett összeget visszatérítjük.

 

1.3. A szállítási költség a megrendelőt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Erre vonatkozó információink a [1.5.] menüpont alatt található.

 

1.4. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják az ügyfélszolgálatot. Reklamációt az esetleges sérülésekről az átvétel után nem áll módunkban elfogadni!

 

1.5.Házhozszállítás díjtételei:

 

Magyarország területén belül a  szállítás nettó 25.000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES. Egyéb esetben a szállítási költség 2.500 Ft.

 

Az Európai Unión belül a  szállítás nettó 90.000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES. Egyéb esetben a szállítási költség  11.000 Ft.

 

Az Usa és Kanada területére a szállítás 90.000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES. Egyéb esetben a szállítási költség 11.000 Ft.